welkom in
"De tuin van het heuvelland"

Ons sfeervolle hotel in het schilderachtige Slenaken

Wij zijn Judith, Marianne en Frank van der Windt en houden ons bezig met de hotel- en appartement activiteiten van de familie op verschillende locaties in Nederland, maar ook in het buitenland. Naast boutique hotel ‘De Gravin” vlakbij het mooie zuidhollandse strand en vestigingen in de Franse Dordogne en in Oostenrijk, behoort ook Residentie Heesdael in Slenaken reeds bij onze groep.

We zijn blij en trots dat ook Hof van Slenaken erbij is gekomen en we kijken er naar uit om op de bestaande uitstekende reputatie van de vorige eigenaren verder te bouwen.

Hof van Slenaken zal onder de dagelijkse leiding komen te staan van hotelmanager David Cabo. David komt uit de streek en heeft zijn sporen al ruimschoots verdiend in de branche. Samen met zijn team zal hij zorg dragen voor deze prachtige locatie.

Gedurende de afgelopen tijd hebben we Hof van Slenaken in een nieuw jasje gestoken en vanaf 8 april 2022 verwelkomen we u graag (weer) als onze zeer gewaardeerde gast.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij Hof van Slenaken!

Alles voor Een comfortabel verblijf

Faciliteiten

Bar & Lounge
Bar & Lounge
In onze lounge kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met wat lekkers of een goed glas wijn bij de open haard.
Terras
Terras
Vanuit de lounge in het hotel loopt u zo het terras op waar u heerlijk kunt zitten. Met mooi weer kunt u hier uw ontbijt nuttigen of een drankje drinken in de zon.
Business
Business
Voor onze zakelijke gasten heeft het hotel alle benodigde faciliteiten zoals gratis wifi en een printer en scanner aanwezig bij de receptie.
Restaurants
Restaurants
Het compacte, maar gezellige dorpscentrum van Slenaken heeft verschillende restaurants met menu's variërend van fine-dining tot eetcafé.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.
Het Heuvelland
Het Heuvelland
U vindt hotel Hof van Slenaken in "de Tuin van het Heuvelland". Naast wandelen kunt u in de omgeving ook prachtig fietsen. Er bevinden zich verschillende fietsknooppunten in de omgeving.
Fietsverhuur
Wellness
Let op: per 01-04-22 beschikken wij niet meer over een zwembad.
Als hotelgast kunt u tegen een tarief gebruikmaken van onze relaxte wellness met jacuzzi en sauna. U moet hiervoor wel een afspraak maken. Vraag bij de receptie voor meer informatie en beschikbaarheid.
Heeft u hulp nodig?
Bent u op zoek naar meer informatie over ons hotel, de omgeving of het organiseren van uw verblijf?
neem gerust even contact op