Waterstraat 1 Slenaken
Boek Nu

Hotel informatie
Home > Hotel informatie

De beoogde opening van Hotel Hof van Slenaken zal half maart zijn. Al benieuwd? Voor reserveringen zijn we per email bereikbaar, neem gerust contact met ons op.

Het is mogelijk om online te reserveren, via e-mail: info@hofvanslenaken.nl  of bel: +31 (0)43 457 3377. In het hoogseizoen kan een minimum aantal nachten van toepassing zijn. Wij kunnen geen gewenst kamernummer garanderen, maar zullen er natuurlijk alles aan doen het door u gevraagde kamernummer te reserveren!

Op de dag van aankomst bent u welkom vanaf 14.00 uur. Als u eerder arriveert zijn wij nog druk met de kamers in orde te maken, maar parkeer gerust uw auto alvast op de parkeerplaats voor een eerste kennismaking met de omgeving. Eerder inchecken dan 14.00 uur is niet mogelijk, de receptie is dagelijks gesloten van 11.00 – 14.00 uur. Uitchecken kan tot 10.30 uur.

Wij serveren een uitgebreid, vers en gevarieerd ontbijtbuffet tussen 08.00 uur en 10.00 uur (vanaf oktober tot december tussen 08.30 uur en 10.00 uur) in de sfeervolle ontbijtruimte.

Hotel Hof van Slenaken beschikt over diverse type kamers en suites. Het ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle ontbijtgelegenheid. De wellness, whirlpool en sauna, zijn open op aanvraag. Voor de rust van u en onze andere gasten attenderen wij u erop om verantwoord gebruik te maken van de faciliteiten.
Er is een lift aanwezig, de standaard kamers zijn echter uitsluitend per trap te bereiken.
U kunt gebruik maken van de eigen parkeergelegenheid voor het hotel en aan de overkant van de straat de gratis openbare parkeerplaats. Wij hebben ook voor uw fiets een afsluitbare fietsenstalling.

In enkele van onze Superior kamers is het toegestaan om uw huisdier mee te nemen.
– Prijs € 10,- per dag. Maximaal 1 per kamer
– Beschikbaarheid alleen na aanvraag bij het hotel en na akkoord van het hotel
– Uw huisdier is niet toegestaan in de ontbijtzaal
– Indien uw huisdier overlast veroorzaakt zijn wij gerechtigd om de toegang te ontzeggen

Roken op al onze kamers en appartementen is niet toegestaan.

Wij streven ernaar om alle reserveringen schriftelijk of per e-mail te bevestigen. Bij alle reserveringen die schriftelijk worden bevestigd, kan er een annuleringsverzekering worden afgesloten. XXXX

Alle vermelde prijzen zijn exclusief € 2,00 gemeentelijke heffingen per persoon, per dag.

U kunt bij ons betalen met pin, creditcard of contant. Wenst u per bank vooraf te betalen? Laat het ons weten!

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarde Horeca (UVH). Deze liggen bij ons ter inzage en worden u op verzoek toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Mocht u naar aanleiding van deze info nog vragen hebben of toelichting wensen, dan staan wij u graag te woord. Telefoon 043 457 3377 of e-mail.